Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El comitè de vaga convoca assemblees obertes per tal de coordinar les accions a la vila

El comitè organitzarà assemblees obertes cada vespre per tal d’anar organitzant i coordinant les accions que es puguin fer a Vilafranca en la jornada de vaga general.

Aquest dimarts al vespre a la plaça de la Constitució es va fer la primera de les assemblees obertes organitzada per el Comitè de Vaga de Vilafranca per tal d’anar coordinant accions a fer a la vila el proper 18 d’octubre.

Jaume Ramon, del comitè de vaga de Vilafranca, explicava que la prioritat és participar en les marxes per la llibertat que divendres arribaran a Barcelona aprofitant les dues columnes que passen per el nostre territori. Principalment la que surt demà de Vilafranca per anar fins a Martorell i seguir divendres cap a la capital catalana. Conscients però, que no tothom pot participar d’aquestes marxes la intenció és organitzar activitats també a Vilafranca per tal de fer visible la vaga general convocada.

La voluntat és fer, com en altres convocatòries de vaga, un espai a la plaça de la Vila o a la Rambla on es vagin organitzant activitats al llarg del dia per acabar si així es decideix amb una manifestació per els carrers del centre de la vila.

El comitè anirà fent assemblees al vespre, tant aquest dimecres com dijous, per tal d’anar concretant les accions a fer, la manera d’organitzar-les i comunicar-les per tal que comptin amb el màxim de seguiment.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
04:30
Esport comarcal
Futbol. La Granada - Òdena
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: