Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La manifestació de la jornada de vaga a Vilafranca ha estat multitudinària

Un dels integrants del Comitè de Vaga, Jaume Ramon, explicava que estaven satisfets per la mobilització de la ciutadania en aquesta jornada de reivindicacions laborals però també de drets socials.

Més de dues mil persones han participat aquest migdia a la manifestació de suport a la vaga general d’aquest 21 de febrer convocada per la Intersindical – CSC i una cinquantena de partits, entitats i sindicats sobiranistes. Els manifestants s’han reunit a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca, on estava centralitzada la mobilització durant el matí, i han iniciat un recorregut pels carrers del centre.

Un dels integrants del Comitè de Vaga, Jaume Ramon, explicava que estaven satisfets per la mobilització de la ciutadania en aquesta jornada de reivindicacions laborals però també de drets socials i de protesta contra el judici als polítics independentistes i als líders de les entitats Òmnium i ANC.

El Comitè de Vaga ha organitzat les activitats de la jornada de mobilització i també dos grups de piquets informatius que han anat traslladant el missatge de la vaga a vianants, comerços i altres establiments.

La manifestació pels carrers de Vilafranca ha estat multitudinària i pacífica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: