Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les colles castelleres i els Falcons suspenen els assaigs de divendres en rebuig a la sentència

Les quatre entitats donen suport a la convocatòria de vaga general de divendres, i volen facilitar amb la suspensió dels assaigs que qui vulgui pugui participar de les diferents mobilitzacions.

Castellers, Xicots, Jove i Falcons de Vilafranca han fet públics comunicats on expressen el seu rebuig a la sentència que es va conèixer dilluns contra els presos polítics i les injustes condemnes a les que han estat sotmesos.

Totes les entitats han volgut doncs mostrar el seu suport a les persones empresonades i també als exiliats, i per tant s’han sumat anul·lant els assaigs habituals dels divendres per permetre que tothom qui ho vulgui pugui participar en les diverses accions de protesta i suport que s’han programat al territori, i adherint-se també a la vaga general convocada per divendres.

Els Castellers de Vilafranca han decidit traslladar l’assaig de divendres al dijous, serà a 2/4 de 9 del vespre. Els Xicots han traslladat l’assaig a diumenge de manera excepcional. La colla Jove ha suspès l’assaig d’aquest divendres, i també les activitats que tenien previstes per el proper 26 d’octubre. I finalment els Falcons també anuncien que han suspès l’assaig del divendres, així com també el tast de vi que tenien previst per aquest dijous inclòs dins dels actes del seu 60è aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: