Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Torrellenc ofereix la Copa Ràdio Vilafranca a la Mare de Déu de Foix

Diumenge se celebrava la Festivitat de la Mare de Déu de Foix, que portava fins al santuari de Torrelles força persones i entitats del municipi per tal de participar en els diferents actes organitzats

El Regidor de Patrimoni Cultural de Torrelles, Albert Parellada recordava que l’ermita es troba en un lloc privilegiat i és un mirador excel·lent del Penedès. Al mateix temps s’ha convertit també en un atractiu important per acostar-se al municipi.

Enguany l’entitat que feia l’ofrena a la Mare de Déu de Foix era el C.F Torrellenc, que hi va portar la Copa Ràdio Vilafranca de futbol que ha guanyat aquesta temporada.

Un dels organitzadors del torneig, Joan Sória, comentava que la Copa és una competició amb un llarga trajectòria i que està plenament consolidada en el calendari dels equips penedesencs. Precisament un dels fets que des de l’organització de la Copa es valora més és la bona acollida que tenen per part dels clubs.

L’actual president de l’Associació Cívica del Santuari de Foix, Jaume Bel, organitza aquesta i altres activitats al llarg de l’any per tal de donar a conèixer l’indret.

Tot just abans de l’ofrena el cap d’esports de Ràdio Vilafranca i un dels impulsors d’aquesta iniciativa, Tito Boada, va fer un repàs a la història de la Copa. Després es va fer l’ofrena i la missa en honor de la Mare de Déu de Foix oficiada per Mossèn Xavier Aymerich.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: