Dissabte, 27 d'abril de 2024

Golejada de La Múnia, que no renuncia a la Copa

L’equip de Gerard Romeo va superar la Penya Jove per 5-1, i obre un marge de 7 punts sobre el descens. La Múnia, a només tres punts de la última plaça de Copa, que ostenta el Can Cartró.

La Múnia no va donar opció a la Penya Jove en la golejada per 5-1 davant el cuer del grup 13 de Tercera Catalana. L’equip altpenedesenc s’avançava al minut 5 amb gol de Joan Font.

L’equip de les Roquetes estavellava la bola al travesser pocs minuts abans del 2-0 de Martín Vargas.

Just abans del descans la Penya Jove es posava dins del partit amb el 2-1 de Sergio Ximenez.

Després d’un marcador ajustat durant tota la segona part, a l’últim quart d’hora arribava la sentència. Al 77, el 3-1 d’Adrian Jose Ramos. Al 79 el quart, de Galindo.

I el mateix Galindo al 87 feia el 5-1 definitiu.

La Múnia, 7 punts per sobre del descens, vol assegurar la permanència abans de començar a lluitar per la Copa.