Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix aplega 800 persones en tres curses BTT en un mateix cap de setmana

Dissabte tenia lloc una Gravel (amb recorreguts de 85 i 66km) i una prova de la Lliga Catalana de BTT. Diumenge era torn per l’Open Maxxis Marathon, amb centenars de participants.

Torrelles de Foix ha viscut un intens cap de setmana marcat pel ciclisme, amb les populars disciplines de Gravel i BTT. Diumenge va ser torn pel tradicional OPEN MAXXIS MARATHON, que ja fa un bon grapat d’anys que se celebra al municipi.

Aquesta prova, puntuable per la Copa Catalana Marathon, oferia tres recorreguts diferents als participants: un de llarg, de 60km; un mitjà de 42km; i un més curt 23km. La cita de Torrelles s’emmarca dins d’un campionat format per 9 proves. En aquest cas, l’Open Natura, amb col·laboració del Club BTT Els Navegants, vans er els amfitrions.

La d’enguany ha estat una edició de rècord a nivell participatiu. Comptant les tres curses del cap de setmana, al voltant de 800 persones n’han près part.

Al llarg de la jornada de diumenge, una cinquantena de voluntaris van fer possible que tot sortís rodat. Esdeveniments com aquest ajuden a projectar Torrelles a l’exterior.

Cap de setmana de rècord a Torrelles, amb protagonisme de l’esport de dues rodes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: