Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei Educatiu i el Centre de Recursos Pedagògics inicien el curs omplint el Vinseum

L’Auditori de Vinseum va acollir la presentació de les propostes formatives adreçades als docents i a les escoles tant del Servei Educatiu de l’Alt Penedès com del mateix Vinseum.

Divendres al migdia es feia la presentació de les ofertes formatives adreçades a la comunitat educativa que organitzen per el curs 2019-2020 tant el Servei Educatiu de l’Alt Penedès com Vinseum. Una proposta que va omplir l’auditori del Museu del Vi de mestres i professors d’arreu de la comarca.

Com explicava la coordinadora del Servei Educatiu i directora del Centre de Recursos, Pilar Mata, es tractava d’acostar als docents de la comarca la proposta formativa per aquest curs lligat amb una conferència sobre com es forma la memòria que va oferir la doctora en neurociència Marta Portero.

Pel que fa a l’oferta formativa, la principal novetat se centra en posar l’accent en l’àrea de les matemàtiques.

Així mateix, s’ofereix també formació adreçada al cicle de 0-6 anys, per tal continuar potenciant aquest franja educativa.

Divendres l’Auditori de Vinseum estava totalment ple, i de fet es van tancar les inscripcions uns dies abans. Pilar Mata comenta que habitualment les formacions que ofereixen tenen molt bona acollida i que la majoria de cursos tenen un bon nivell d’inscripcions.

Com dèiem l’acte va servir també per presentar l’oferta formativa centrada en l’àrea d’ensenyament que ofereix Vinseum i que se centra per exemple en projectes com el d’escola amiga i les visites guiades a diferents exposicions temporals que es fan durant la temporada a les instal·lacions del Museu.

També es va aprofitar per presentar una taula de treball que es vol potenciar per tal de dissenyar conjuntament amb la comunitat educativa de la comarca com hauria de ser aquest Vinseum del futur en la seva col·laboració amb el món educatiu.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Llegir per sentir
Clara Fons Duocastella sobre 'Malala Yousafzai'
21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: