Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estudi del medi al territori penedesenc ha centrat una jornada pedagògica

En el marc del Pla de Formació de Zona, el Servei Educatiu de l’Alt Penedès organitzava dissabte a l’auditori del Vinseum una jornada pedagògica al voltant de l’estudi del medi a la vegueria Penedès.

La jornada, adreçada a mestres de primària i secundària, buscava aprofundir en l’estudi de coneixement del medi i intercanviar experiències que ja s’estan posant en pràctica.

La jornada començava amb una conferència marc titulada ‘Com treballar competencialment el medi a l’aula’, a càrrec del catedràtic d’educació secundària i assessora al Servei d’Innovació i Formació del professorat del Departament d’Ensenyament Jordi Rodon. Després tenia lloc la presentació del web El Penedès, un portal que recull informació àmplia i actualitzada del territori penedesenc i propostes educatives per a l’estudi del medi.

Sobre la pàgina web El Penedès, el coordinador del grup de treball August Garcia explicava que han estat tres anys treballant en el portal per facilitar als mestres l’accés als recursos que tenen a l’abast a la zona.

La jornada pedagògica va acabar amb l’exposició de diverses propostes, com els recursos de natura del mestre i naturalista Xavier Bayer, el programa educatiu dels museus de la vegueria Penedès o el projecte Rius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: