Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espai jove La Nau fa un bon balanç dels primers mesos de funcionament

El nou equipament per a joves de Vilafranca, l’Espai Jove La Nau, es va posar en marxa al mes de febrer.

Mig any després, el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, fa un bon balanç del treball que s’ha fet per donar a conèixer l’equipament i per dotar-lo de vida.

La programació d’activitats s’ha anat consolidant i els vilafranquins i vilafranquines han pogut conèixer l’espai i els serveis que ofereix.

Durant aquest estiu, La Nau ha acollit el que abans era la programació del Jovestiu en un horari més ampli i durant més temps. De fet, de juny a setembre, hi ha una cinquantena d’activitats programades.

D’altra banda, durant l’estiu també s’hi ha programat espectacles i concerts en el marc del cicle Escenes Fresques. L’objectiu d’aquest cicle era atraure a La Nau un tipus de públic diferent a través de propostes escèniques fresques i atrevides.

La Nau, ubicada al carrer de Baltà de Cela, a les antigues dependències del Mercat de la Pelegrina, va néixer amb la voluntat d’omplir un buit per al col·lectiu jove. Amb un procés de participació liderat per un grup motor de joves i tècnics municipals, l’espai té l’objectiu d’adaptar-se a les demandes i interessos juvenils, i la vocació d’esdevenir un lloc de referència per a la joventut de Vilafranca.

La Nau ofereix un espai de trobada jove, amb assessorament juvenil, espai de treball i estudi, programació estable d’activitats i dinamització cultural, espai d’exposició, viver d’entitats i projectes juvenils, espai de fabricació o bucs d’assaig musical, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: