Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i Som tanquen un acord per la diada de Sant Fèlix

Aquest acord també permetrà que Penedès TV retransmeti les millors diades castelleres d’aquesta temporada.

En una reunió celebrada aquest matí, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el director general de Som, Oriol Soler, davant les discrepàncies d’interpretació jurídica del contracte, han arribat a un acord per afavorir la màxima difusió del fet casteller i tancar definitivament el conflicte dels drets per la diada de Sant Fèlix que se celebrarà aquest divendres 30 d’agost, a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès.
Ambdues parts han manifestat la importància de difondre l’activitat castellera arreu del país i del món garantint la bona imatge i el prestigi que l’activitat mereix.
D’aquesta manera, durant la diada de Sant Fèlix, Castells TV agafarà el senyal íntegre que produeixi per ser emesa Penedès Televisió-La Xarxa i podrà personalitzar aquest senyal amb els seus presentadors pels seus mitjans.
Per seguir enfortint la comunitat i la imatge castellera, l’Ajuntament de Vilafranca i Som també han acordat que Penedès TV emetrà, agafant el senyal de Castells TV, les principals diades castelleres que queden d’aquesta temporada.
Algunes d’aquestes diades castelleres que es podran veure per Penedès TV i Castells TV són el primer diumenge de festes Santa Tecla (15 de setembre), Mercadal (5 d’octubre), la Diada de Santa Úrsula (27 d’octubre) i la Diada dels Minyons de Terrassa (17 de novembre).
La diada de Sant Fèlix d’enguany comptarà amb les actuacions de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.
Penedès Televisió com a membre de la Xarxa ens emplacem a aconseguir una reunió en la que hi participin els directius de la Xarxa i de SOM per tal buscar una solució i un acord que doni llum a tots els dubtes, discrepàncies o interpretacions, de forma que possibiliti la màxima difusió de les diades castelleres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: