Dilluns, 26 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Mediona completen per Festa Major el 4 de 7, el primer vist a la localitat

Els Castellers de Mediona completen per Festa Major el 4 de 7, el primer vist a la localitat

Van completar el primer 4 de 7 que es veia a Mediona, acompanyant-lo amb el 5 de 6 amb agulla, el primer també que es veia al municipi.

El passat diumenge 28 de juliol, els Castellers de Mediona van celebrar la seva festa major, amb el que va ser la primera diada castellera que se celebrava a Sant Joan de Mediona, acompanyats dels Torraires de Montblanc. Aquest era el tercer any que actuaven per la festa major, però en les edicions anteriors ho havien fet el divendres, junt amb els balls populars davant de l’Ajuntament. Aquest any però, van pensar que seria més festiu i casteller poder fer una Diada diumenge al matí.

Al voltant de les 12 del migdia van iniciar la diada amb uns pilars de 4 simultanis, els medionencs i els Torraires. Després van encetar ronda amb el 5 de 6 amb agulla, el segon de la temporada, i el primer que es veia a Mediona. En segona ronda van descarregar un 4 de 7 ferm i segur, en què plaça i colla va vibrar i gaudir de valent. Aquest és el seu segon castell de 7, el primer va ser a Vilafranca fa 3 mesos a la Diada dels Xicots. Els ajustos i les proves que han anat fent durant els assajos han donat més solidesa a aquesta estructura, que la van descarregar sense problemes. I en tercera ronda, van sorprendre el poble amb dos castells simultanis de 6, el 3 i el 4, dues estructures que tenen per mà. Per acabar van descarregar un pilar de 4 i 12 pilars de 3, podent gaudir així tota la canalla de la colla de la Diada.

La propera cita dels de Mediona serà el dia 10 d’agost a Llívia, convidats per la colla de Castellers de la Cerdanya.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:30
Interiors de Vilafranca
Visita a les llars més emblemàtiques
11:45
Carrers de Vilafranca
Plaça de la Verema
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: