Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Mediona es converteixen en colla de ple dret de la Coordinadora

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha aprovat aquesta setmana l’admissió dels Castellers de Mediona com a membre de ple dret de l’entitat.

Ha estat després dels tres anys com a colla en formació que marca el protocol. La colla ha superat d’aquesta manera l’avaluació pertinent en què s’ha valorat, especialment, la ràpida recuperació i fins i tot superació del nivell assolit abans de la pandèmia.
Els Castellers de Mediona van néixer la primavera del 2017 a partir d’un grup de castellers locals que tenien experiència en les colles de Vilafranca i Gràcia. Amb el pas d’aquesta colla com a membres de ple dret, la Coordinadora està formada ara mateix per 104 colles, 85 de ple dret, 12 universitàries i 7 colles en formació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: