Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds estrenen la torre de set a la diada de primavera

Els castellers de Vilafranca actuen a Cal Figarot juntament amb els Castellers de Mediona i Castellers del Foix

Diumenge al migdia els verds celebraven la diada de primavera a Cal Figarot, la segona actuació de la temporada a casa, en aquest cas acompanyats per dues colles filloles, els Castellers de Mediona i Castellers del Foix.

Els Castellers de Vilafranca van completar en primera ronda 4 de 7, el 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla, la primera torre de 7 de la temporada, també el primer 7 de 7, un pilar de 5 i set pilars de 4. El cap de colla dels verds, Siscu Benet, destacava els propers passos de la colla, posant el focus en els castells de vuit.

La setmana vinent els verds actuaran a la primera actuació de la temporada fora de Vilafranca, a Vic, a la diada del Mercat del Ram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: