Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Mediona tornen a plaça per la seva Festa Major amb castells nets

Després d’un temps d’assaigs en grups reduïts i davant les actuals restriccions, la colla va decidir divendres alçar castells nets, amb l’acompanyament de la resta de la colla a la mateixa plaça.

El passat divendres 23 de juliol els Castellers de Mediona van actuar a Sant Joan de Mediona en el marc de la festa major. Actuar per festa major del municipi, i seguint els protocols castellers marcats, era un dels objectius que la colla s’havia marcat i, per tal d’aconseguir-ho van estar estudiant quina fórmula seria la millor, per tal de no posar en risc la salut i seguir mantenint la llavor castellera a Mediona.

Així doncs, el passat divendres 23 de juliol s’enlairaven a Mediona les primeres estructures castelleres que veia el poble des del 2019. Els Castellers de Mediona van descarregar, després de dos intents desmuntats de 3d5 per dubtes de la canalla, el 4d5, 4d5 amb agulla i 3d5 amb agulla, tots sense pinya.

Des dels castellers de Mediona valoren molt positivament l’experiència d’haver-se pogut reunir tothom qui ho desitjava, establint unes mesures de seguretat, cal dir-ho, més rígides i estrictes que a qualsevol altre sector o ambient social o cultural del país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: