Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival VinyaSons Ametller Origen tanca l’edició 2019 amb un 11% més d’assistents

El festival ha tancat l’edició del 2019 amb un 11% més d’entrades venudes que l’any passat.

Aquesta setena edició, que s’ha celebrat a 14 cellers d’arreu del territori, ha comptat amb deu propostes musicals diferents i amb una proposta gastronòmica de la mà d’Ametller Origen.
El festival, que sempre ha tingut àmplia presència al Penedès, consolida any rere any aquesta aposta, juntament amb la DO Empordà i ampliant horitzons a zones com Tarragona, Conca de Barberà o Barcelona.
Cal destacar que 8 dels 14 espectacles d’aquesta edició han posat el cartell d’exhaurit i que la ocupació mitjana dels esdeveniments ha estat d’un 87%.
El director artístic del festival, Marius McGuinness, ha fet una valoració molt positiva de l’edició d’enguany en que s’han ampliat el nombre de concerts i s’ha reforçat la gastronomia, i ha afegit que de cara a properes edicions es buscarà seguir perfeccionant la formula per seguir atraient al públic cap a l’enoturisme cultural, amb la intenció de seguir creixent i consolidant el festival.
Els artistes que han participat a l’edició d’enguany han estat Pavvla, Sara Terraza, Felix Rossy Quintet, Guillem Roma, Marina Tuset, In Crescendo, Paula Valls, Les Fourchettes, Celeste Alías amb Manel Fortià i Sara Pi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: