Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Codorníu acollirà el concert inaugural del VinyaSons 2018

Codorníu acollirà el concert inaugural del VinyaSons 2018

Codorníu acull el concert inaugural del festival VinyaSons 2018 el proper divendres 29 de juny a les nou de la nit.

El Celler Gran serà l’escenari principal del recital, que també inclou la possibilitat de visitar la bodega i degustar posteriorment diferents caves al costat d’un maridatge elaborat per Ametller Origen.

A l’escenari d’aquest primer concert hi haurà dos dels grups vocals a capella més populars del panorama musical del moment, el Quartet Mèlt i Hanfris Quartet.

Les entrades es poden adquirir a través de TopTicket, Club TresC o LetsBonus a un preu de 45 euros.

La vinculació de Cordorníu amb el festival Vinyasons es remunta a edicions anteriors, tot i que aquesta serà la primera vegada en què les Caves de Sant Sadurní acullen el concert inaugural. Els assistents al concert inaugural del Vinyasons 2018 podran gaudir de la música en un conjunt arquitectònic considerat Patrimoni Artístic Nacional des de 1976. L’obra, dissenyada per l’arquitecte Puig i Cadafalch, compta amb tota l’essència de finals del segle XIX.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: