Diumenge, 17 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El festival VinyaSons Ametller Origen presenta les experiències de la 7a edició

El festival VinyaSons Ametller Origen presenta les experiències de la 7a edició

El festival tindrà lloc a cellers del Penedès, l’Empordà, Barcelona, Conca de Barberà i Tarragona.

El VinyaSons arriba a la seva 7a edició amb 14 esdeveniments on es mariden la música, el vi, el cava i la gastronomia, donant lloc a noves experiències enoculturals i gastronòmiques que es consoliden al panorama català al llarg de les nits d’estiu. El festival ha presentat al restaurant Ametller Origen CoMMons tots els detalls de la programació i la proposta gastronòmica d’enguany.
El tret de sortida serà el divendres 28 de juny amb el concert de Pavvla –Paula Jornet- a les Caves Olivé Batllori de la DO Penedès, de sonoritat atrevida i seca que presenta el seu segon treball, Secretly hoping you catch me looking.
Un any més els assistents al festival “podran gaudir de nou talent emergent i algunes veus ja consagrades”, com ha indicat el director del festival, Marius McGuinness. Veus com les de Paula Valls, Sara Terraza, Marina Tuset, Sara Pi o Pavvla, seran el principal reclam d’una programació on també hi haurà presents grups vocals com In Crescendo, Felix Rossy Quintet o Les Fourchettes, duets com el que formen Celeste Alías i Manel Fortià i solistes com Guillem Roma. El cicle de concerts s’allargarà els mesos d’estiu, amb un últim concert programat per al 9 d’agost.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler
19:00
Vijazz
Archie Sheep Quartet
19:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: