Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carol Vallès acull l’últim concert al Penedès del Festival Vinyasons amb un balanç positiu

El director del festival destaca que la majoria de concerts han exhaurit gaire bé totes les entrades

El passat 29 de juny els Hanfris Quartet inauguraven el festival al celler modernista de les Caves Codorniu de Sant Sadurní i aquest divendres passat Magalí Sare oferia el darrer concert del Vinyasons al Penedès, tot i que encara queden un parell de concerts el proper cap de setmana al Bages i a Alella. Així, entre els mesos de juny i agost el VinyaSons haurà ofert 12 concerts en cellers emblemàtics del Penedès, a la DO de Bages, DO Alella i DO Empordà. La clau són experiències musicals i enoturístiques de qualitat en entorns únics que inclouen tasts i maridatges gastronòmics.

El director artístic del festival és Màrius McGuiness, que fa un balanç positiu del resultat del festival actual.

La programació musical d’aquesta sisena edició del VinyaSons ha fet una aposta per les veus femenines.

El darrer concert al Penedès va servir per conèixer la música del primer disc Magalí Sare, que és la soprano de la formació de cant coral Quartet Mèlt, i que enguany presenta el seu projecte en solitari.

L’artista ens explicava les diferències i similituds de la seva música, quan participa en el quartet o quan canta en solitari.

Aquest any s’ha autoeditat el seu primer disc titulat “Cançons d’amor i dimonis” amb repertori de temes propis. L’àlbum és el resultat de cinc anys de feina, amb estils musicals del jazz, la música clàssica i la senzillesa del pop.

És també una reacció musical a un desengany amorós que va tenir l’artista.

En aquest concert íntim Megalí Sare compartia duet amb el guitarrista Sebastià Gris.

Una de les característiques del Festival és que amb la mateixa entrada als concerts s’ofereix prèviament una visita enoturística als cellers. Aquest divendres passat els Cellers Carol Vallès  participaven per primera vegada al Vinyasons. Es va fer una visita a peu de vinya per conèixer el cultiu de les varietats tradicionals i després es va visitar les caves. I el concert finalitzava amb un sopar Amatller Origen maridat amb diferents caves de Carol Vallès.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: