Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Divendres s’inaugura una exposició de l’artista “Canano” a Vilafranca

Divendres s’inaugura una exposició de l’artista “Canano” a Vilafranca

La mostra es titula ‘Sintetitzant Essències – el món màgic de la Música’.

El Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca acollirà del 23 d’agost al 6 d’octubre l’exposició de Canano (Joan Hurtado) que s’inaugurarà aquest divendres a les vuit del vespre.
Procedent de Sant Martí Sarroca i amant de Velázquez i Dalí, l’artista descriu la seva obra com un poema des de la passió i l’enginy. Canano utilitza la metafísica i el simbolisme, “Realisme màgic” com a llenguatge.
En aquesta ocasió presenta una sèrie de dibuixos i pintures fruit de l’evolució de l’anterior sèrie titulada Essències, que no pretenia retratar músics ni instruments, sinó captar l’essència del fet musical, la màgia que succeeix quan les mans del músic prenen contacte amb quelcom a priori inert com és l’instrument, el reflex de petjades intemporals a la platja de la ment.
Les seves composicions estan realitzades amb molta subtilesa, sense marques de pinzell, és una pintura on la matèria i els colors convergeixen.
El pintor penedesenc té una llarga trajectòria professional i les seves creacions s’han pogut veure en diferents sales d’arreu del país, i fins i tot Portugal, França, Itàlia, Holanda, Estats Units i Argentina, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: