Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Canano presenta ‘Cercles vitals’ a la Fundació Pinnae

Canano presenta ‘Cercles vitals’ a la Fundació Pinnae

La nova exposició de Canano, ‘Cercles vitals’, es podrà visitar a partir de divendres al Fòrum Berger Balaguer.

En aquesta nova sèrie, Canano vol transmetre el concepte de la vida i la mort partint d’elements de la natura, fent personificacions i comparacions, i buscant un equilibri entre el psicològic i el pictòric. Sota el títol ‘Cercles vitals. El camí de la mort per arribar a la vida’, l’artista parteix de l’afirmació que quan sembla que tot s’acaba la vida torna a començar.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest divendres a les 19.30h al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l’estudi de disseny Ajuarestudio, música en directe de Mark Cowling, Parés Baltà, La Granja Foods i Industrial Romu.
‘Cercles vitals’ es podrà visitar fins al 2 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: