Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canano exposa una quinzena de peces al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca

El penedesenc Joan Hurtado, Canano, va inaugurar divendres al vespre la seva darrera exposició de pintures que porta per títol “Sintetitzant Essències – el món màgic de la Música”.

L’artista procedent de Sant Martí Sarroca i amant de Velázquez i Dalí presenta una sèrie de dibuixos i pintures amb evocacions oníriques plenes de misteris i suggestions que ens fan reflexionar, petits personatges llunyans que es desplacen i surten de les coves, atrets per instruments musicals expressament desproporcionats per transmetre situacions, idees, inquietuds i sentiments. Canano explicava que l’exposició és una progressió d’una altra que ja va fer fa un parell d’anys. L’anterior retratava el fet màgic que passa quan el músic pren contacte amb l’instrument. Aquesta segona compta amb un protagonisme destacat de l’instrument, deixant el músic en segon pla.

Es tracta de 15 peces i l’artista reconeixia que busca una constant experimentació amb els materials. Treballa sobre fusta i paper artesà utilitzant diverses tècniques com la pastel, el grafit, el carbó o l’acrílic. Canano també va aprofitar per apuntar que ell sempre ha estat captivat per la música i que d’aquí neix el seu interès per crear una obra pictòrica al voltant d’aquesta temàtica.

L’exposició es podrà visitar fins al proper 6 d’octubre a l’aula de cultura del Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: