Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista Joan Hurtado ‘Canano’ és l’encarregat de fer l’estampa de la Festa Major del 2020

Canano, que ja fa temps està treballant en l’estampa, anunicava que farà una obra respectuosa amb Sant Fèlix, però al mateix temps fidel al seu estil artístic.

Els cinc administradors van presentar dimarts a la tarda al Claustre de Sant Francesc la persona que han triat per a fer l’estampa de Sant Fèlix d’enguany. Pablo Sancho va fer la introducció i després de donar a conèixer el nom de l’artista, va ser Montse Andrada l’encarregada de repassar el currículum i presentar Joan Hurtado, conegut artísticament com a ‘Canano’.
Resident a Sant Martí Sarroca, es va confessar un gran seguidor de la Festa Major de Vilafranca, i va explicar que va ser una sorpresa molt grata que li proposessin fer l’estampa, que el va emocionar i il·lusionar des del primer moment.
Pel que fa a l’estampa, en que ja fa un temps que treballa, apunta que serà respectuosa amb el sant, però també fidel al seu estil.
En nom dels administradors, Pablo Sancho recordava que des del gener tenien clar qui volien que fes l’estampa; però que quan volien proposar-li es trobaven en el període més dur del confinament. Finalment li van demanar a través d’una vídeoconferència en que partint d’altres temes van acabar encarregant-li fer l’estampa.
Sancho apunta que tenien clar, malgrat les dificultats i incerteses en que es trobaven llavors, que l’estampa era irrenunciable i calia tenir-la sí o sí.
Canano apuntava que té l’estampa bastant avançada, i es mostrava satisfet amb els resultats. En un sentit similar els cinc administradors estaven contents amb les propostes que els havia fet fins ara i convençuts que acabarien tenint una bona estampa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: