Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Riera, nou president del Consorci de Promoció Turística del Penedès

Ramon Riera assumeix el càrrec de president del Consorci de Promoció Turística del Penedès amb el repte de donar a conèixer el Penedès internacionalment.

Un cop constituït el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el passat dimecres es va delegar la presidència del Consorci de promoció turística del Penedès a l’ex alcalde de Torrelavit i ex diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona Ramon Riera. El seu nomenament va ser ratificat aquest dimarts en el ple del cartipàs de l’ens comarcal.

Riera assumeix el repte de liderar el Consorci de Promoció Turística del Penedès amb il·lusió i conscient de la «bona feina» feta pels anteriors presidents, Santi Soler i Sergi Vallès.
El torrelavitenc es marca com a objectius que els penedesencs creguin en els actius turístics del territori i que el Penedès es doni a conèixer internacionalment.

Riera aprofitarà en aquesta nova etapa que entoma la seva experiència com a diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Riera ha volgut agrair al President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, la confiança dipositada en la seva persona a l’hora de delegar la Presidència d’aquest Consorci de Promoció Turística de Penedès.

També ha destacat la importància del Consorci com a «entitat de promoció turística del territori» i ha remarcat que en aquests darrers anys s’han assolit grans projectes que han permès fer més visibles els recursos turístics i atractius del Penedès. El nou president es compromet a seguir treballant per una gestió turística de cohesió a través de les entitats públiques i privades del territori amb «l’objectiu de sumar i assolir els reptes que exigeix avui ser una destinació turística de qualitat».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: