Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès es promociona amb una experiència virtual amb vuit finals diferents

Una experiència virtual en la qual l’espectador pren decisions i va creant la seva pròpia aventura.

“La teva aventura al Penedès” és la nova campanya de promoció turística del Penedès, impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Consorci de Promoció Turística del Penedès, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

L’estudi vilafranquí Aquells nois tan simpàtics va guanyar un concurs públic amb la seva idea inspirada en la idea dels llibres “Tria la teva aventura”, amb quinze càpsules i vuit finals diferents.

Tot sota l’objectiu d’atraure a turisme de proximitat de qualitat. Des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el seu president, Xavier Lluch, afegia que la campanya innovadora forma part d’un Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT).

Per la seva part, des del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Núria Sala, apuntava la visibilitat que tindrà als winebars, enoteques, botigues i restaurants que formen part de La Ruta del Vi del Penedès a través d’un collarí que estarà a les ampolles dels cellers que participen a la campanya, cartells i d’enganxines amb el codi QR per accedir a la pàgina.

La campanya es pot trobar a la web www.aventurapenedes.cat, i ja està en marxa, amb anuncis a diferents televisions i ràdios catalanes, bàners a pàgines web i posts a les xarxes socials del Consorci.

Els clients que escanegin el codi QR de les adhesius i collarins de les ampolles, i omplin un formulari podran entrar en el sorteig d’un cap de setmana al Penedès per a dues persones, que estarà operatiu fins al 31 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: