Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taverna de Vinseum inicia una nova etapa el proper 9 de juliol

L’Anna Cruz i la Carme Martínez, les cares visibles del projecte.

La Taverna de Vinseum reobre les seves portes el dimarts de la setmana vinent amb horari de dimarts, dimecres i dijous de sis de la tarda a deu de la nit, els divendres i dissabtes de 9 del matí a tres de la tarda i de set del vespre a les onze de la nit i els diumenges de 9 del matí a tres de la tarda.
En l’espai de la Taverna, el Pati del Palau Reial i la terrassa exterior a la plaça Jaume I es podran degustar vins i caves del Penedès i de la resta de Catalunya acompanyats d’embotits, formatges, foie, carpaccios i coques.
Així mateix, el cap de setmana es podrà gaudir d’esmorzars, vermuts i platets.
L’Anna Cruz i la Carme Martínez, les cares visibles del projecte, estan vinculades des de sempre a la vila i s’han fet càrrec d’aquest projecte amb entusiasme i respecte, esperant que, la Taverna esdevingui un lloc de trobada i fins i tot de referència al Penedès.
Tot i que l’obertura és el dia 9, des d’aquest dimarts ja s’ha començat a donar servei amb carta reduïda i horari ampliat donat que s’espera una alta afluència de visitants en aquestes dates amb motiu del Vijazz 2019.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

16:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Vilafranca, punt de trobada
Feminisme i noves masculinitats

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: