Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taverna de Vinseum inicia una nova etapa el proper 9 de juliol

L’Anna Cruz i la Carme Martínez, les cares visibles del projecte.

La Taverna de Vinseum reobre les seves portes el dimarts de la setmana vinent amb horari de dimarts, dimecres i dijous de sis de la tarda a deu de la nit, els divendres i dissabtes de 9 del matí a tres de la tarda i de set del vespre a les onze de la nit i els diumenges de 9 del matí a tres de la tarda.
En l’espai de la Taverna, el Pati del Palau Reial i la terrassa exterior a la plaça Jaume I es podran degustar vins i caves del Penedès i de la resta de Catalunya acompanyats d’embotits, formatges, foie, carpaccios i coques.
Així mateix, el cap de setmana es podrà gaudir d’esmorzars, vermuts i platets.
L’Anna Cruz i la Carme Martínez, les cares visibles del projecte, estan vinculades des de sempre a la vila i s’han fet càrrec d’aquest projecte amb entusiasme i respecte, esperant que, la Taverna esdevingui un lloc de trobada i fins i tot de referència al Penedès.
Tot i que l’obertura és el dia 9, des d’aquest dimarts ja s’ha començat a donar servei amb carta reduïda i horari ampliat donat que s’espera una alta afluència de visitants en aquestes dates amb motiu del Vijazz 2019.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
Última sessió
L'actualitat del món del cinema
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: