Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les responsables de la Taverna de Vinseum volen convertir-la en un punt de referència i trobada

Després d’uns mesos d’impàs, a les portes del Vijazz s’ha reobert la Taverna del Vinseum que vol oferir una bona carta de vins de totes les D.O catalanes amb propostes gastronòmiques de proximitat.

La Taverna de Vinseum reobre les seves portes el dimarts de la setmana vinent amb horari els dimarts, dimecres i dijous de 6 de la tarda a 10 de la nit, els divendres i dissabtes de 9 del matí a 3 de la tarda i de 7 del vespre a les 11 de la nit. Els diumenges obriàràde 9 del matí a 3 de la tarda.

La voluntat de l’Anna Cruz i la Carme Martínez, que són les cares visibles del projecte, és convertir la Taverna del Vinseum en un punt de referència per les persones que s’acostin a Vilafranca. Anna Cruz.

En l’espai de la Taverna, el Pati del Palau Reial i la terrassa exterior a la plaça Jaume I es podran degustar vins i caves del Penedès i de la resta de Catalunya acompanyats d’embotits, formatges, foie, carpaccios i coques.

Així mateix, el cap de setmana es podrà gaudir d’esmorzars, vermuts i platets.

La voluntat és poder oferir més de 40 referències de productes de totes les D.O catalanes.

Tot i que l’obertura oficial és el dia 9, des d’aquest dimarts ja s’ha començat a donar servei amb carta reduïda i horari ampliat donat que s’espera una alta afluència de visitants en aquestes dates amb motiu del Vijazz 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: