Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Família Torres posa sobre la taula de Nadal les conseqüències del canvi climàtic

Aliments típics de Nadal com el raïm, el vi, els productes del mar o la xocolata podrien deixar d’arribar a les nostres taules en un futur si no s’actua a temps.

A través d’una campanya digital de conscienciació, la Família Torres adverteix sobre les grans conseqüències que poden provocar el canvi climàtic i la sobreexplotació pel que fa a la nostra alimentació.

L’augment de la temperatura de la terra i del mar, juntament amb els fenòmens meteorològics més extrems, com la sequera, present al Penedès, suposen una greu amenaça per a certs aliments, com també ho són les pràctiques agràries intensives.

A tall d’exemple, aliments típics d’aquestes festes de Nadal, com l’oli d’oliva, els productes del mar, el vi, el raïm, la xocolata, el tomàquet o l’arròs; podrien desaparèixer de les nostres taules en un futur si no s’actua a temps.

Per poder revertir la situació, des de la Família Torres posen el focus en el potencial transformador de les eleccions personals, animant a la gent a portar una vida més sostenible i apostant per aquells aliments que també ho són.

L’empresa penedesenca fa anys que està implicada en la lluita contra l’emergència climàtica. Algunes accions que ho reflecteixen són, per exemple, el canvi de la seva forma de treballar la vinya, l’aposta per tenir cellers sostenibles amb zero emissions netes l’any 2040 i l’abanderament la descarbonització del sector del vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: