Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos dels grups emergents de la comarca van omplir de música la nit de dissabte al Pàmpol Roig

La 6a edició del Pàmpol Roig, que organitza Jovent Republicà, va tenir actuacions musicals en directe en una nit que volia potenciar els músics emergents de la comarca i defensar la cultura popular.

Amb dos dels grups amb més potencial de la comarca, el Pàmpol Roig d’enguany es va desenvolupar amb tota normalitat i amb la millor música, en una edició que va tenir lloc al costat de l’Auditori Municipal de Vilafranca.

En una nit marcada per la calor, poc a poc es va anar congregant un públic que tenia ganes de gaudir de les actuacions previstes. Els actes del festival es van iniciar més tard del previst tan bon punt les temperatures van disminuir una mica.

Minuts abans, els grups Chorus Domund i La Fresca feien les primeres proves de so per tal que tot estigués en ordre i per oferir la millor de les seves actuacions. Recordem que aquestes dues formacions de la comarca s’hi jugaven bastant, ja que competien per formar part del cartell de l’Acampada Jove, que tindrà lloc del 18 al 20 de juliol.

Abans d’iniciar-se els concerts, pels volts de les 11 de la nit, la diputada al Parlament, Rut Ribas, i la militant d’Esquerra Republicana, Lisbeth Murga, van donar la benvinguda als assistents i van aprofitar per reivindicar el paper del festival en aquest moment polític, desitjant molta sort als grups participants.

La nit va proseguir amb el concert del reconegut cantautor Miquel del Roig, i l’actuació dels DJ’s Pd Carquis va posar punt i final a la 6a edició del Pàmpol Roig, festival que organitza Jovent Republicà amb l’objectiu de potenciar la música i cultura populars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: