Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aigües de Vilafranca regala una bicicleta elèctrica per donar d’alta la factura electrònica

Montserrat Ortega ha guanyat la bicicleta elèctrica que sortejava Aigües de Vilafranca. Al concurs hi participava tothom qui renunciés a la factura en paper i es passés a la factura electrònica.

Amb aquesta campanya, es pretén reduir l’ús del paper, fet que beneficia l’empresa i repercuteix positivament al medi ambient. El regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, explicava que amb aquesta campanya s’ha aconseguit que un 10% dels abonats es passessin a la factura electrònica, fet que implica 2.000 factures que deixen d’imprimir-se en paper.

El regidor també ha destacat la voluntat de conscienciar des de l’Ajuntament per la protecció del medi ambient. En aquest sentit, explica que s’està tirant endavant un projecte de carrils bici per unir Vilafranca amb els pobles i polígons del voltant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: