Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un centenar de famílies a la Festa Familiar i Jornada de portes obertes de La Casa Petita

Un centenar de famílies a la Festa Familiar i Jornada de portes obertes de La Casa Petita

Dissabte passat es va celebrar la jornada de portes obertes i la Gran Festa Familiar de la Casa Petita de Vilafranca, que va reunir tant famílies usuàries com persones interessades en conèixer-la.

La jornada, com ja és habitual, és una festa que representa un punt de trobada de les famílies que han vingut a l’espai familiar, així com l’oportunitat de conèixer-ne de noves.

Centenars de famílies van gaudir dels jocs proposats tant a la plaça, com a les dependències de la Casa Petita. El grup de música Grimpallunes va animar i remullar grans i petits, que ballaven sota el sol estiuenc de dissabte.

La jornada de portes obertes és una oportunitat per a les famílies puguin valorar la possibilitat d’assistir a la Casa Petita el curs vinent. És una opció al matins per aquelles famílies que han decidit criar i educar els més menuts des de casa, i les tardes és una bona opció per als pares i les mares per poder gaudir d’un temps exclusiu amb els seus infants després d’haver estat tot el dia sense veure’s.

També és un espai on es poden compartint dubtes i inquietuds amb altres pares i mares com amb les professionals del centre, que són una psicòloga, una treballadora familiar i una educadora.

Quinzenalment al matí s’hi pot trobar l’Espai Salut, un espai creat amb la col·laboració de l’Equip de Pediatria de l’Àrea Bàsica de Salut de Vilafranca perquè les famílies puguin consultar a una infermera pediàtrica de l’Àrea Bàsica de Salut aquells temes o qüestions sobre els quals tenen dubtes relacionats amb la salut i el benestar dels seus infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: