Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació concedeix crèdits per valor total de 525.000 € a tres ajuntaments de l’Alt Penedès

En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit crèdits per un valor total de 525.000 € als ajuntaments de Sant Sadurní, Torrelavit i la Granada.

Sant Sadurní rep 175.000 €, i el crèdit és per a finançar inversions en bens mobles. En el cas de Torrelavit són també 175.000 € per a la primera fase de la reforma del pavelló poliesportiu. I finalment a la Granada els 175.000 € serviran per a la reurbanització de diferents trams de carrer.

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l’objectiu d’atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.

Cada govern local pot demanar fins a 175.000 € cada any, amb l’excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l’import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d’interès és al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: