Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Puigdàlber rebrà 500.000€ de la Diputació per a la millora dels equipaments al municipi

Puigdàlber rebrà 500.000€ de la Diputació per a la millora dels equipaments al municipi

Aquesta aportació, suposa un increment de prop del 75% del pressupost municipal per al 2024, s’invertirà en la millora de les instal·lacions esportives i en augmentar les dotacions de l’espai públic.

Aquest dilluns l’alcalde de Puigdàlber Miquel Vallès i el president delegat de l’àrea d’Infraestructures i Territori de la Diputació, Sergi Vallès, presentaven els projectes que es desenvoluparan aquest any gràcies a la injecció econòmica de mig milió d’euros que rebrà el municipi.

En concret, s’abordarà l’arranjament de la pista poliesportiva i la substitució de la gespa artificial del camp de futbol. En aquesta segona actuació s’apostarà per substituir el cautxú per blat de moro, una iniciativa que augmentarà lleugerament el pressupost però que pretén avançar en la sostenibilitat i la reducció de la contaminació per microplàstics.

La resta de la subvenció de la Diputació es destinarà a la renovació de la màquina de neteja viària per un model més eficient, la millora de la mobilitat i l’adequació d’algunes places i espais públics com a refugis climàtics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: