Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Blay gestionarà el restaurant de Cal Figarot

L’empresa sadurninenca Cal Blay es farà càrrec de la gestió del restaurant de la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, a partir del 27 de juny.

Després d’uns mesos amb el xef vilafranquí Dani Olivella al capdavant, el càtering de Cal Blay portarà els fogons del restaurant, proposant una oferta variada per a tots els públics i tenint en compte les necessitats de la colla, sense renunciar a una carta de qualitat per aquells qui vulguin gaudir-ne.
El restaurant de Cal Figarot, després de la remodelació dels últims mesos a la seu social, ha guanyat en espai, gràcies a l’ampliació de la terrassa. Això, combinada amb la nova decoració al restaurant, permet tenir un espai més agradable i personalitzat en un entorn casteller, amb fotografies relacionades amb la colla.
El proper 15 de juny es posarà punt final a la gestió de Dani Olivella i començarà la transició entre empreses fins que Cal Blay agafi les regnes el dia 27 del mateix mes. Els Castellers de Vilafranca agraeixen la feina feta per Olivella i el seu equip, durant aquesta primera etapa al capdavant del nou restaurant a Cal Figarot i li desitgen molta sort en els seus propers projectes.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: