Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’activitat cultural i turística no s’atura a Vilafranca durant els mesos d’estiu

Durant el període de vacances estivals s’organitzen diversitat d’activitats d’àmbit turístic adreçades a tota mena de públic per conèixer els racons, edificis i espais més emblemàtics de la vila.

Aquests cap de setmana, per exemple, s’ofereixen visites al campanar de Santa Maria, al de la Trinitat, també s’obren les portes de l’Església de Sant Francesc o es mostra la part més desconeguda de la cripta de Santa Maria, que disposa d’un dels conjunts modernistes més importants del Penedès.

Pel que fa als museus, queda oberta la Casa de la Festa Major, amb horari de dimarts a diumenges, i també es fan visites guiades per veure l’estat actual de les obres del nou Vinseum, en aquest cas s’ha de reservar demanant cita prèvia.

A més, Vilafranca i el seu entorn donen la possibilitat de fer diferents rutes urbanes, gastronòmiques, arquitectòniques o vitivinícoles; podent gaudir del ric patrimoni cultural que disposa la ciutat. Així mateix, un clàssic de l’estiu són les visites als diferents cellers, al museu casteller de Cal Figarot o els tastos de vins.

FOTO: Vilafranca Turisme

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: