Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds no han pogut amb els castells de gamma extra a la Diada de Cal Figarot

Els Verds tenien l’objectiu de completar algun castell de gamma extra en la seva diada d’aquest dissabte, però tot i que ho van intentar amb insistència no se’n van ensortir.

Després d’un peu desmuntat, els de la camisa verda van fer un intent desmuntat de la td9fm. L’enxaneta no ho va veure clar i obligava a desmuntar l’estructura quan tot just es col·locaven els dosos.
Els Castellers de Vilafranca van continuar amb el programa previst i en segona ronda van plantar el 4de9 amb folre i agulla que també es va quedar en intent. L’estructura del quatre va mostrar alguns problemes en l’encaix del folre i els terços i just després de la primera aleta, es va despenjar el pom de dalt.
Els Verds van saber refer-se d’un inici molt complicat i van descarregar en tercera ronda el 3de9f. Desprès van afegir el 4de8 amb l’agulla i per completar els tres castells també van descarregar el 4de9f. Van tancar la diada amb el pilar de 6.
Al final de la jornada el cap de colla Sisco Benet explicava que els castells de gamma extra hi són.
També afegia que la colla té molts reptes per endavant i que ara cal refer-se.
Un cop finalitzada la diada, els vilafranquins van realitzar una prova del 3de10fm que va deixar molt bones sensacions.
Pel que fa a les colles convidades, els Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia, van tenir en el 4de8 com a millor construcció.
D’altra banda i aprofitant la diada d’Aniversari de Cal Figarot, els Castellers de Vilafranca van presentar el nou autocar personalitzat de la colla d’Autocars Penedès.
La següent cita important dels Castellers de Vilafranca serà aquest dimarts, 15 d’agost, a la Festa Major de la Bisbal. Allà es veuran les cares amb dues de les tres colles amb les que compartiran plaça per Sant Fèlix. Els vilafranquins obriran plaça, a continuació actuarà la Colla Joves dels Xiquets de Valls i després serà el torn de la Vella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: