Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han lliurat els premis a les millors solucions innovadores per a l’Ecosistema d’Innovació

A les Fires de Maig es lliuraven els premis de la 1ª edició de la crida de l’Ecosistema d’Innovació, programa que es duu a terme en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial

Un projecte cofinançat pel Fons Europeu de FEDER.
El Servei de Promoció Econòmica amb aquesta iniciativa va encetar el 2018 una nova línia de treball per la promoció i cerca de propostes innovadores per a l’economia circular i la sostenibilitat.
Un programa basat en la crida i la cerca solucions, millores i oportunitats de negoci pel sector agrari i agroalimentari amb l’objectiu que aquestes, un cop escollides, es podran prototipar, provar i promocionar.
Els reptes en els quals es podien presentar solucions en la primera edició d’enguany han estat solucions d’optimització de l’ús de l’aigua, per a la mitigació i l’adaptació del canvi climàtic, i per a la producció i el consum de productes saludables. Durant l’acte, les persones que van presentar solucions van fer una breu explicació de les seves propostes i tot seguit es van desvetllar els guanyadors. Neus Cristià va guanyar per la seva proposta d’optimització de l’aigua, Martí Morató per la lluita contra el canvi climàtic i Josep M tarrida i Cisco Barrera pel projecte d’Horta a porta.
2019-05-21-s
ERC CARTA

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: