Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Itinerari de vianants entre les Casetes del Pujol i la Múnia

Itinerari de vianants entre les Casetes del Pujol i la Múnia

Comencen les obres de l’itinerari de vianants a la BV-2176 entre les Casetes del Pujol i la Múnia, a Castellví de la Marca.

La Diputació de Barcelona ha iniciat les obres de l’itinerari de vianants a la carretera BV-2176 entre les Casetes del Pujol i la Múnia, al terme municipal de Castellví de la Marca. El projecte, que té un pressupost de licitació d’uns 300.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos, té com a objectiu millorar la seguretat viària de vianants i conductors entre aquestes dos nuclis de població.

El nou itinerari disposarà com a paviment d’una llosa de formigó de dos metres d’ample, separada de la carretera mitjançant una barana mixta de fusta i metall, així com d’il·luminació mitjançant balises lluminoses cada 10 metres. L’actuació també comportarà la construcció d’una na cuneta de terra d’un metre d’ample entre la carretera i l’itinerari per millorar les condicions de drenatge longitudinal i per preservar aquest espai per una futura possible ampliació de la plataforma de la carretera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: