Dilluns, 27 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

S’ha signat el preacord del Conveni de caves i vins escumosos de Catalunya

S’ha signata després de més d’un any de negociacions.

En un comunicat del sindicat CCOO remarca que els principals punts d’aquest acord són les increments salarials al 2018 del 2 %, amb caràcter retroactiu des l’1 de gener de 2018, al 2019 del 2 %, amb caràcter retroactiu des l’1 de gener de 2019, i al 2020 del 2,25 %, des
l’1 de gener de 2020. També es destaca la definició d’una nova estructura professional basada en grups professionals o la jubilació parcial amb contracte de relleu a petició del treballador, en el que l’empresa accedirà a
la seva tramitació. Finalment també la constitució d’un protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe.
CCOO, amb el 95 % de la representació al sector del cava, valora positivament aquest acord, que suposa l’inici de la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors del cava, així com la millora de les condicions socials i laborals.
Es refermen en la necessitat de potenciar el sector del cava, creant una mesa Sectorial del Cava, que els permeti abordar una estratègia conjunta que ajudi a potenciar el producte.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
06:00
Jazz Club
Per als amants del jazz
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

05:00
Coses de salut
Medicina d'abans i ara / La salut dental
05:30
Famílies i escola
Diàlegs i debats sobre temes educatius
06:00
Especial Informatiu
Eleccions municipals: resum

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: