Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha signat el preacord del Conveni de caves i vins escumosos de Catalunya

S’ha signata després de més d’un any de negociacions.

En un comunicat del sindicat CCOO remarca que els principals punts d’aquest acord són les increments salarials al 2018 del 2 %, amb caràcter retroactiu des l’1 de gener de 2018, al 2019 del 2 %, amb caràcter retroactiu des l’1 de gener de 2019, i al 2020 del 2,25 %, des
l’1 de gener de 2020. També es destaca la definició d’una nova estructura professional basada en grups professionals o la jubilació parcial amb contracte de relleu a petició del treballador, en el que l’empresa accedirà a
la seva tramitació. Finalment també la constitució d’un protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe.
CCOO, amb el 95 % de la representació al sector del cava, valora positivament aquest acord, que suposa l’inici de la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors del cava, així com la millora de les condicions socials i laborals.
Es refermen en la necessitat de potenciar el sector del cava, creant una mesa Sectorial del Cava, que els permeti abordar una estratègia conjunta que ajudi a potenciar el producte.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
La Cripta
Mossèn Xavier
07:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
07:30
Fèlix felicis
Clara Vergés - Formació, orientació i coaching

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: