Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 1.200 persones ja han participat en l’enquesta ‘Pensem la Vilafranca del futur’ de JxV

L’alcalde i cap de llista per Junts per Vilafranca, Pere Regull, ha explicat l’èxit de participació en l’enquesta ‘Pensem la Vilafranca del futur’.

Pere Regull, estava acompanyat de l’Aureli Ruiz, Dolors Rius i Joan Manel Montfort, números tres, quatre i cinc de la llista respectivament.
Es tracta d’un qüestionari que s’ha posat a l’abast de la ciutadania per conèixer les prioritats dels veïns en les polítiques municipals.
Regull ha destacat que la tecnologia obre les portes a una model de participació ciutadana directe i pràctic.
El candidat a la reelecció assenyala que més de 1.200 persones ja han expressat les seves preferències, i aquestes respostes tindran incidència en l’elaboració del seu programa electoral.
El cap de llista ha aprofitat la trobada amb els periodistes per enumerar els altres eixos del seu programa. Entre d’altres el reforç de la inversió en la via pública.
Dins els projectes del seu programa també hi figuraran la millora de la connectivitat amb Barcelona i Tarragona; reforçar l’aposta per la cultura i les entitats de la vila; ampliar les ajudes socials; millorar l’espai públic i continuar treballant per fer de Vilafranca una bona ciutat per viure-hi, treballar-hi i comprar-hi.
Pere Regull ha recordat també com ell i el seu equip sempre han treballat per ajudar a fer de Vilafranca la capital del vi, apostant des del primer dia pel Vijazz, el Most, el VINSEUM, els premis Vinari, el Camí del Vi i els estudis de la Wine Business School amb la voluntat de posicionar Vilafranca com a referent vitivinícola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: