Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Vilafranca proposa que la policia local disposi d’un dron per tasques de vigilància

El grup municipal de Junts per Vilafranca presentarà la setmana vinent una moció al Ple del mes de novembre demanant que la policia local incorpori un dron.

El portaveu de Junts, Aureli Ruiz destaca que la seguretat ciutadana és una de les prioritats, i per això assenyalen que ha de formar part de les negociacions pel pressupost del 2024.
I el regidor Joan Manel Montfort veu un error en la proposta del govern del sereno, que considera una figura estrambòtica i obsoleta. Tampoc creu que sigui correcte cobrir les places d’una tasca amb tanta responsabilitat amb plans d’ocupació. En canvi aposten per ampliar les videocàmeres als carrers i, com a novetat, l’ús del dron policial.

Respecte a la negociació del pressupost per l’any vinent Aureli Ruiz assenyala que s’han produït converses amb el govern i que les línies mestres són força coincidents, per això considera que cal continuar avançant amb les converses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: