Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llars municipals d’infants de Vilafranca faran portes obertes la propera setmana

Les quatre llars d’infants municipals ofereixen les jornades de portes obertes en horari lectiu per tal que les famílies puguin veure l’ambient i com es desenvolupa el dia a dia dels infants.

Els dies 29 i 30 d’abril i 2 i 3 de maig, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí, tindran lloc les jornades de portes obertes a les llars municipals d’infants de Vilafranca, que s’organitzen per donar a conèixer la seva oferta educativa així com les seves instal·lacions. Aquest horari permet visitar les llars en funcionament perquè és interessant que les famílies vegin l’ambient que s’hi viu i com es desenvolupa el dia a dia de l’infant. El personal educador estarà a disposició de les famílies per aclarir possibles dubtes tant en relació a la formalització de la preinscripció com a aspectes de caire educatiu i d’organització.

Les quatre llars municipals d’infants són l’Enxaneta, Sol Solet, Lola Anglada i El Parquet. El període de preinscripció a les llars per al proper curs serà del 8 al 17 de maig, ambdós inclosos. La tramitació s’activarà el dia d’inici de la preinscripció i caldrà fer-la a través la web municipal, www.vilafranca.cat. Les famílies que ho desitgin podran realitzar el tràmit presencialment a l’Oficina Municipal d’Educació, al carrer Santa Maria, número 2, 1a planta.

Es poden preinscriure els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2018. A més a més les llars el Parquet i Lola Anglada també disposaran de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 16 de maig de 2019.

Els quatre centres de l’Ajuntament de Vilafranca prioritzen sempre el valor educatiu del primer cicle d’educació infantil i treballen a partir d’un projecte pedagògic compartit que potencia les capacitats de l’infant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: