Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera edició del COTA finalitza amb molt bones sensacions i ganes de continuïtat

El festival en la seva primera edició ha aconseguit atreure l’atenció del públic, i els organitzadors es mostren convençuts que la proposta tindrà continuïtat l’any vinent.

Aquest passat dissabte, 20 d’abril, Mediona va acollir la primera edició del festival de vins d’altura, que sota el nom de Cota va aplegar una setzena de cellers amb la particularitat que elaboren vins provinents de vinyes situades per sobre dels 500 metres d’altura.

Des de les 12 del migdia que es van obrir portes, els assistents al festival van poder gaudir de degustacions, showrooms, tastos guiats, parades gastronòmiques i concerts.

Un dels impulsors de la proposta, el sommelier Xavier Viles, recordava que van impulsar-la amb la voluntat de donar a conèixer la zona i promocionar els vins de Mediona. Finalment però, els vins venien també d’altres zones de Catalunya i de l’estat espanyol, de cellers que produeixen en altura.

Els promotors destaquen que van voler oferir una proposta singular i en format de festival, i per tant es va apostar des del primer moment per sumar música, tastos i gastronomia al que era la presentació que poguessin fer els diferents cellers.

L’alcalde de Mediona, Servand Casas destacava que la idea neix de la inquietud de tres joves del municipi, i es conjuga amb les ganes de l’ajuntament de fer alguna cosa per continuar posant Mediona al mapa. Es mostrava convençut que és un festival que tindrà continuïtat.

Entre les propostes musicals, que eren un altre dels al·licients del COTA, la cap de cartell era Paula Valls, que havia de presentar el seu darrer dics ‘I am’. Finalment el concert es va haver de suspendre per la pluja que va caure la tarda de dissabte.

Des de l’organització expliquen que al tancar la jornada s’havien venut més de 650 tiquets, superant les primeres expectatives de l’organització. Amb les bones sensacions recollides per totes les parts implicades, la segona edició del Cota, el festival dels vins d’altura de Mediona, sembla assegurada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: