Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca tanca amb un increment del 25% de vendes

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 27a Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca al Pavelló Firal de Vilafranca.

La fira, que l’any passat es va celebrar al març, va endarrerir les dates per buscar millor temps, però va tenir la pega de la forta pluja caiguda diumenge a la tarda. Malgrat tot el dissabte va ser molt concorreguda i també el diumenge, exceptuant l’hora de la pluja. Enguany es va ampliar l’oferta posant a la venda 550 vehicles, una cinquantena més que l’any passat.
El balanç final és prou satisfactori, amb un increment de vendes del 25% respecte l’any passat, tot i que cal tenir en compte que també s’ha produït un augment del 20% de vehicles exposats.

Al final del diumenge es calcula que es van arribar a vendre uns 200 vehicles. L’exposició oferia cotxes de tot tipus de preus i qualitats. Des de 5.000€ als 40.000€, però la franja més venuda és la que va dels 10 als 20.000€.
La fira va rebre la visita el dissabte al migdia de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort.

L’alcalde destaca el potencial del sector dels concessionaris de vehicles d’automoció i de maquinària agrícola a Vilafranca, que fan de la capital de comarca un punt d’atracció que va més enllà del Penedès.

De fet, segons dades de l’any passat, el 48% de les vendes es realitzen a clients de fora del Penedès.
A darrera hora del diumenge es va fer el sorteig d’un Ipod entre tots els compradors i la ma innocent d’una nena va escollir la butlleta de Salvador Ventura, de Sant Sebastià dels Gorgs, que va rebre la notícia per telèfon.
A la fira, organitzada per l’Associació de Concessionaris de l’Automoció i la Maquinària Agrícola de Vilafranca, hi participaven 16 concessionaris o grup de concessionaris, 10 de turismes i 6 de maquinària agrícola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: