Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca es consolida com un referent a nivell de Catalunya

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 32a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, organitzada per 8 concessionaris d’automoció de la capital de l’Alt Penedès.

En aquesta ocasió s’exposaven més de 550 vehicles totalment revisats i garantits procedents de quilòmetre 0, demos, gerència i ocasió entre el pavelló Firavi i la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva. El temps primavera ha acompanyat durant tot el cap de setmana, amb una afluència de públic notable, que fan de la cita un dels referents a nivell català.
L’èxit de la fira es constata també amb l’assistència de públic de diverses parts del territori.
Segons les tendències de les darreres edicions els visitants aposten per vehicles usats, tot i que la introducció de vehicles semi nous i km0, també ha fet que molts apostin per aquesta opció.
I a la fira de Vilafranca s’hi pot trobar de tot.
Els organitzadors de l’esdeveniment, l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, es mostren molt satisfets del resultat final, amb una xifra de vendes de 140 vehicles, per sota de l’any passat, però prou significativa, donades les circumstàncies econòmiques actuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: