Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 33a Fira VO de Vilafranca exposarà més de 550 vehicles el 2 i 3 de març

El pavelló firal i la zona esportiva de seran un cop més l’escenari de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca el 2 i 3 de març.

És la 33a edició que organitza l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquest 2024 hi participen 7 concessionaris amb més de 550 vehicles totalment revisats i garantits. S’hi podran trobar turismes, furgonetes, vehicles elèctrics i híbrids, novetats KM0 i outlet demos.

La fira és d’accés gratuït amb un horari de 10h a 14.30h i de 16h a 21h.
Els preus i les facilitats de pagament que s’ofereixen han fet de la fira de Vilafranca un esdeveniment consolidat en el calendari. El seu èxit es demostra també amb l’assistència de públic de diverses parts del territori. Segons els organitzadors, les tendències de les darreres edicions demostren que els visitants aposten per vehicles usats, tot i que la introducció de vehicles seminous i km0, també ha fet que molts apostin per aquesta opció.

Durant el cap de setmana també es podrà gaudir del servei del foodtruck Era Cambuleta. A més, entre tots els assistents se sortejarà un Ipad. El guanyador es donarà a conèixer a través d’un sorteig que es farà el diumenge abans de tancar la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: