Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El turisme rural ha tornat a ser una bona opció per conèixer el Penedès aquesta setmana santa

Aquestes festes de Setmana Santa han tornat a ser un pol d’atracció per les cases de turisme rural del Penedès.

Un exemple l’hem trobat a Torrelles, a Can Jepet i Cala Tia Pepa, propietat de Jaume Rafecas, que ha tingut una bona ocupació aquests darrers dies festius. Explica que tot i que el temps no ha acompanyat, el fet que les reserves es fan amb antelació comporta que no els hagi afectat en excés. En el seu cas no ha tingut anul·lacions.

Els visitants que acostuma a acollir als seus establiments son majoritàriament de Catalunya i normalment turisme familiar.

Explica que bàsicament els qui s’acosten a Can Jepet i Cala Tia Pepa busquen tranquil·litat i gaudir dels entorns fent alguna cata de vi. Però remarca també que depèn molt dels dies d’estada.

Aquestes establiments formen part de l’Associació Masies del Penedès, i comenta que és una bona opció per poder posar en comú les necessitats i projectes dels diferents propietaris.

Al mateix temps també serveix per que en cas de no disposar de places, es pugui oferir allotjament en alguna altra de les masia associades.

Tot i que funcionen força també per a escapades de cap de setmana, sobre tot de famílies de l’àrea metropolitana, la propera època forta d’ocupació serà ja els mesos d’estiu.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
05:00
El taller de l'artista
Santi Cabezas - fotògraf
05:15
40 hectàrees
Jordi Arnan

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: