Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El turisme rural ha tornat a ser una bona opció per conèixer el Penedès aquesta setmana santa

Aquestes festes de Setmana Santa han tornat a ser un pol d’atracció per les cases de turisme rural del Penedès.

Un exemple l’hem trobat a Torrelles, a Can Jepet i Cala Tia Pepa, propietat de Jaume Rafecas, que ha tingut una bona ocupació aquests darrers dies festius. Explica que tot i que el temps no ha acompanyat, el fet que les reserves es fan amb antelació comporta que no els hagi afectat en excés. En el seu cas no ha tingut anul·lacions.

Els visitants que acostuma a acollir als seus establiments son majoritàriament de Catalunya i normalment turisme familiar.

Explica que bàsicament els qui s’acosten a Can Jepet i Cala Tia Pepa busquen tranquil·litat i gaudir dels entorns fent alguna cata de vi. Però remarca també que depèn molt dels dies d’estada.

Aquestes establiments formen part de l’Associació Masies del Penedès, i comenta que és una bona opció per poder posar en comú les necessitats i projectes dels diferents propietaris.

Al mateix temps també serveix per que en cas de no disposar de places, es pugui oferir allotjament en alguna altra de les masia associades.

Tot i que funcionen força també per a escapades de cap de setmana, sobre tot de famílies de l’àrea metropolitana, la propera època forta d’ocupació serà ja els mesos d’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: