Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El PSC de Gelida presenta la llista per a les municipals, que torna a encapçalar Lluís Valls

El PSC de Gelida presenta la llista per a les municipals, que torna a encapçalar Lluís Valls

La candidatura, que incorpora força gent jove, és la més nombrosa que els socialistes han presentat mai a Gelida. Està formada per 22 persones.

Aquest passat diumenge, 14 d’abril, amb més de 130 assistents, la Sala d’Actes del Centre Cultural va acollir l’acte de presentació de les persones que formen part de la candidatura el PSC en les properes eleccions municipals del 26 de maig.

El candidat, Lluís Valls, va anar presentant en ordre invers a la seva posició a la candidatura a les 22 persones que la conformen i de les quals, nou es presenten per primera vegada. Totes i cadascuna d’elles van intervenir per explicar el que les ha mogut a presentar-se. El denominador comú de les diferents intervencions va ser l’empenta, les inquietuds i les ganes de treballar en un projecte que ha de continuar millorant la qualitat de vida dels gelidencs i gelidenques.

La candidatura, la més nombrosa que ha presentat mai el PSC, està formada per 10 dones i 22 homes i incorpora gent molt jove, un element que Valls va destacar en la seva intervenció. Així mateix va fer avinent que la nombrosa assistència a l’acte i al sopar del candidat que es va celebrar la setmana anterior, amb més de 140 assistents, mostrava la il·lusió que genera aquesta candidatura.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: