Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PSC de Gelida presenta la llista per a les municipals, que torna a encapçalar Lluís Valls

El PSC de Gelida presenta la llista per a les municipals, que torna a encapçalar Lluís Valls

La candidatura, que incorpora força gent jove, és la més nombrosa que els socialistes han presentat mai a Gelida. Està formada per 22 persones.

Aquest passat diumenge, 14 d’abril, amb més de 130 assistents, la Sala d’Actes del Centre Cultural va acollir l’acte de presentació de les persones que formen part de la candidatura el PSC en les properes eleccions municipals del 26 de maig.

El candidat, Lluís Valls, va anar presentant en ordre invers a la seva posició a la candidatura a les 22 persones que la conformen i de les quals, nou es presenten per primera vegada. Totes i cadascuna d’elles van intervenir per explicar el que les ha mogut a presentar-se. El denominador comú de les diferents intervencions va ser l’empenta, les inquietuds i les ganes de treballar en un projecte que ha de continuar millorant la qualitat de vida dels gelidencs i gelidenques.

La candidatura, la més nombrosa que ha presentat mai el PSC, està formada per 10 dones i 22 homes i incorpora gent molt jove, un element que Valls va destacar en la seva intervenció. Així mateix va fer avinent que la nombrosa assistència a l’acte i al sopar del candidat que es va celebrar la setmana anterior, amb més de 140 assistents, mostrava la il·lusió que genera aquesta candidatura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: