Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acord entre Junts Per La Granada i PSC per governar al municipi els propers quatre anys

El pacte ha estat anunciat al perfil de Facebook de Junts per La Granada i converteix a Joan Cols Canals en el proper alcalde granadenc.

Junts Per La Granada ha fet públic un comunicat aquest dijous en el qual anuncien el pacte de govern amb el PSC. L’acord farà que Joan Cols Canals (JxLG) sigui l’alcalde els propers quatre anys, càrrec que ja va ostentar en el passat: del 2007 al 2009, i del 2011 al 2015. D’altra banda, el candidat socialista, Jordà Jaime Ortiz (PSC), serà el primer tinent alcalde.

En el text del comunicat, assenyalen que aspectes com «la responsabilitat, la coherència i la transparència», són els principals arguments per assolir un acord entre ambdues forces, tot oblidant «els colors i les sigles polítiques».

Tanmateix, les dues parts lamenten no haver pogut formar un govern d’unitat, juntament amb la candidatura d’Entesa pel Progrés Municipal (guanyadora en vots), una possibilitat que ha resultat «inviable» degut a les línies vermelles establertes per aquest grup municipal.

Segons el comunicat, es tracta d’un pacte que busca prioritzar la millora i el desenvolupament del municipi, fent avançar el poble en la mateixa direcció.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
12:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón

Penedès Televisió

10:30
El Penedès republicà
1937: Fets de Maig / 1938: Ofensiva contra Catalunya
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
11:30
L'entrevista
Joan Ríos - president d'Ampert

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: