Dilluns, 24 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Acord entre Junts Per La Granada i PSC per governar al municipi els propers quatre anys

El pacte ha estat anunciat al perfil de Facebook de Junts per La Granada i converteix a Joan Cols Canals en el proper alcalde granadenc.

Junts Per La Granada ha fet públic un comunicat aquest dijous en el qual anuncien el pacte de govern amb el PSC. L’acord farà que Joan Cols Canals (JxLG) sigui l’alcalde els propers quatre anys, càrrec que ja va ostentar en el passat: del 2007 al 2009, i del 2011 al 2015. D’altra banda, el candidat socialista, Jordà Jaime Ortiz (PSC), serà el primer tinent alcalde.

En el text del comunicat, assenyalen que aspectes com «la responsabilitat, la coherència i la transparència», són els principals arguments per assolir un acord entre ambdues forces, tot oblidant «els colors i les sigles polítiques».

Tanmateix, les dues parts lamenten no haver pogut formar un govern d’unitat, juntament amb la candidatura d’Entesa pel Progrés Municipal (guanyadora en vots), una possibilitat que ha resultat «inviable» degut a les línies vermelles establertes per aquest grup municipal.

Segons el comunicat, es tracta d’un pacte que busca prioritzar la millora i el desenvolupament del municipi, fent avançar el poble en la mateixa direcció.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
23:30
El reportatge
Festival EVA 2019
23:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: