Dijous, 18 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El cinema ha estat una de les primeres propostes de Setmana Santa a l’Espai Jove La Nau

El cinema ha estat una de les primeres propostes de Setmana Santa a l’Espai Jove La Nau

Més d’una desena de joves van veure dissabte a les sis de la tarda a la Nau la pel·lícula «A cambio de nada» de Daniel Guzmán.

La proposta inaugurava tot un seguit d’activitats que es faran aquesta Setmana Santa a l’espai jove fins al 21 d’abril adreçades a totes aquelles persones entre 13 i 30 anys. Al matí ja havien començat amb molt d’èxit amb la primera sessió d’un curs de premonitors i monitores i a la tarda era el torn del cinema i de les crispetes.

«A cambio de nada» és una pel·lícula de l’any 2015 i el primer llargmetratge de Daniel Guzmán. Es tracta d’un film que va guanyar la Biznaga d’Or al Festival de Málaga i dos premis Goya a la millor direcció novell i al millor actor revelació pel seu protagonista: Miguel Herrán. La pel·lícula ens explica la història de dos amics de setze anys: el Darío i el Luismi. Un d’ells, el Darío pateix la separació dels seus pares i s’escapa de casa, fugint del seu infern familiar. Comença a treballar al taller del Caralimpia, un vell delinqüent que li ensenya l’ofici i, a partir d’aquí coneix altres personatges com una anciana que recull mobles, l’Antònia. Tots plegats acaben esdevenint una gran família.

Més enllà d’aquesta proposta cinematogràfica els i les joves d’entre 13 i 16 anys també podran gaudir d’un taller d’estampació de Sant Jordi, un d’art mural, un altre de castells i una tarda de karaoke.

Els més grans, els joves de 17 a 30 anys, podran fer un curs de manipulació d’aliments, un cicle de tres tallers de la campanya Adéu Plàstics, un workshop d’acrobàcies o un concert del grup Novomesto que es farà dimecres al vespre a l’espai de creació amb una barra gestionada pel col·lectiu vilafranquí Kingston Hits The Town.

Des de l’Espai Jove La Nau es mostraven satisfetes amb la bona acollida de les activitats.

Per a més informació, es pot consultar al portal web joventut.vilafranca.cat

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:20
Futbol en directe
Vilafranca - Europa

Penedès Televisió

16:30
Esport comarcal
Futbol: Les Cabanyes - Atlètic Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: