Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espai jove La Nau celebra el seu 5è aniversari amb un concert jove i un concurs de Tik Tok

L’Espai Jove La Nau, va obrir portes el 8 de febrer del 2019 i per celebrar-ho ha organitzat un seguit d’actes sota el nom La Nau Show.

Coorganitzat amb el jovent usuari de l’equipament situat a l’antic mercat de la Pelegrina, tindrà lloc el proper divendres 23 de febrer amb el Bingo del 5è aniversari a la tarda i, a la nit, un concert jove.

La regidora de Joventut, Montse Arroyo, ha destacat que La Nau organitza activitat adreçada a joves entre 13 i 30 anys amb una programació que s’adiu als seus interessos i demandes.

De fet, les activitats que s’organitzen trimestralment es programen conjuntament amb els usuaris i usuàries de l’espai, segons les seves inquietuds.

I de fet, això es veu reflectit en les dades, furant l’any 2023 s’han registrat un total de 15.303 persones usuàries, l’any amb més usos registrats des de la seva obertura, tot just fa cinc anys.

Per la seva part, el tècnic Ruben Calvo posa en valor la diversitat d’usos que s’ofereixen a la nau, que estan estretament vinculades a caire cultural.

Pel que fa a la celebració del cinquè aniversari de l’espai jove La Nau, se celebrarà el dia 23, des de la tarda, amb el bingo i al vespre amb el lliurament de premis d’un concurs de vídeos de Tik Tok i a la nit amb un concert amb quatre bandes de joves músics emergents del territori: Dianoia, Shatter Band, Potser Dimarts i Lot Estalvi.

Els i les joves poden participar al concurs fins al dia 22 de febrer i els premis són vals de 80, 40 i 20€ de l’associació Vilafranca Activa, per gastar als comerços locals que hi estiguin adherits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: